ГРОШІ

На що витрачають гроші у Переяславі: досліджуємо найсвіжіші тендери

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 13 до 27 січня оголосили 3 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 18 до 26 січня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Університет передбачив 330 тисяч гривень на послуги з цілодобової передачі прийнятих тривожних сигналів про спрацювання автоматичної пожежної сигналізації і технічне обслуговування автоматичної пожежної сигналізації на об’єктах. Виконавець за допомогою пульта централізованого спостереження цілодобово до кінця 2023 року повинен виявляти виникнення пожеж, а також проводити технічне обслуговування системи. ТОВ “ВІТЯЗЬ-КБ” із Києва не зменшувало суми пропозиції від максимальної, було єдиним претендентом і відповідно перемогло в торгах. Наразі триває його кваліфікаційна перевірка.

Із 19 до 27 січня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. За 531 тисячу гривень відділ освіти планує закупити 3000 літрів бензину А-95 та 7000 літрів дизельного пального (у талонах) на 2023 рік.

Із 20 до 30 січня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. На послуги із консультування та технічного супроводження системи управління навчання LMS “Moodle” протягом року в університеті можуть витратити щонайбільше 270 тисяч 200 гривень.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Всі закупівлі, про які йшлось тоді, проводила переяславська лікарня. 120 тисяч гривень вона передбачила на послуги з ремонту і технічного обслуговування медичного та хірургічного обладнання протягом 2023 року. ФОП “Балашов Сергій Володимирович” погодився виконати цю роботу за 114 тисяч гривень і став переможцем тендеру.

Натомість, не відбулась закупівля на придбання 16 тонн рідкого медичного кисню за 1 мільйон гривень та 1800 літрів газоподібного медичного кисню за 360 тисяч гривень.

ТОВ “Переяслав Буд” протягом року надаватиме лікарні послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Витратити на це могли щонайбільше 133 тисячі 332 гривні, підприємство було єдиним претендентом, суму пропозиції не зменшувало.

ТОВ “Медстар Солюшенс” із Харкова забезпечить заклад медичною інформаційною системою у складі модулів за 271 тисячу 641 гривню 60 копійок. Витратити ж на це могли щонайбільше 280 тисяч.

792 тисячі гривень заплатять ТОВ ” Медичний центр “М.Т.К.” із Києва за вироби медичного призначення одноразового використання, до яких, зокрема, належать канюлі, шприци різного об’єму тощо. Передбачали ж на це 820 тисяч.

Нагадаємо, що ми дослідили звіт міського голови Переяслава за 2022 рік та відібрали із нього найцікавіше. Читайте за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору