ЖИТТЯ

Чоловік зґвалтував вагітну жінку на Переяславщині: його ув’язнили на 9 років

Чоловіка з Переяславщини засудили до 9 років позбавлення волі. Він зґвалтував вагітну жінку.

8 травня 2022 року у селі Вінинці (Циблівська ТГ) 28-річний місцевий чоловік у стані алкогольного сп’яніння скоїв сексуальне насильство щодо 20-річної односельчанки, яка була при надії. Зрештою за скоєний злочин його засудили до 9 років позбавлення волі. Про це повідомили на сайті Київської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Прокурор у суді довів, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння біля подвір’я знайомої, схопив жінку за шию і силоміць затягнув у сусідній будинок, де ніхто не проживав. Там для подавлення опору постраждалої, яка перебувала на 6 місяці вагітності, засуджений кілька разів вдарив її по обличчю та зґвалтував.

Відомо, що після цього поліцію викликав чоловік постраждалої. Вагітну жінку оглянули лікарі та надали медичну допомогу. Її здоров’ю та здоров’ю майбутньої дитини нічого не загрожувало.

За публічного обвинувачення Переяславського відділу Бориспільської окружної прокуратури суд ухвалив вирок зловмиснику за зґвалтування вагітної жінки та спричинення їй легких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 152, ч. 1 ст. 125 КК України). Йому призначили покарання у вигляді 9 років позбавлення волі, йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, що вранці 18 січня у Броварах поруч із дитячим садком та житловим будинком розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору