ЖИТТЯ

У Переяславі пасажир таксі погрожував водієї та намагався викрасти навігатор

За добу 29 січня переяславські поліцейські мали 12 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:00. Яготин. Медики повідомили поліції, що чоловік 1972 р.н. у стані алкогольного сп’яніння за тимчасовим місцем проживання впав з висоти. Внаслідок цього отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Його доставили в лікарню Переяслава. Справою займаються поліціянти яготинського відділення.

21:25. Переяслав. Надійшло повідомлення, що протягом дня біля квіткового магазину невідоме авто пошкодило автомобіль Volkswagen Passat та поїхало з місця події. За цим фактом відібрали пояснення та склали схему ДТП.

22:02. Переяслав. Таксист повідомив поліції, що підвозив чоловіка. Той вирвав та забрав з автомобіля Lanos навігатор. При цьому погрожував водієї фізичною розправою. Зрештою, як повідомили у відділі поліції, конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ), Студениках (Студениківська ТГ) та Світанку (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 28 січня шахраї ошукали жителя Переяслава на 42 тисячі гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору