ЖИТТЯ

У Переяславі таксист не дочекався замовника, хоча отримав завдаток: викликали поліцію

За добу 31 січня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 31 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:50. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Volkswagen Transporter та Renault Laguna. Ніхто не постраждав. Учасникам події надали допомогу в складанні європротоколу.

13:20. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що невідомі шахрайським чином зняли з її банківської карти 8 тисяч гривень. За цим фактом наразі проводять перевірку.

18:50. Переяслав. Поліції повідомили, що в супермаркеті затримали чоловіка, який викрав кондитерські вироби на суму 100 гривень. Поліціянти відібрали заяву та пояснення. Проводять перевірку.

12:12. Переяслав. Чоловік повідомив поліції, що на тротуарі виявив термос білого кольору, заклеєний червоною стрічкою, він викликав підозри. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що це був просто металевий термос для зберігання продуктів, він не був небезпечним.

1 лютого, 6:47. Переяслав. Чоловік повідомив поліції, що викликав таксі, залишив завдаток та попросив водія почекати. Але той поїхав, не дочекавшись заявника. Чоловіку надали допомогу у вирішенні проблеми, а таксі повернули до нього.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 30 січня у Переяславі жінка звернулась до поліції, бо посварилась із начальницею і в неї піднявся тиск. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору