ЖИТТЯ

У Переяславі жінка звернулась до поліції, бо посварилась із начальницею і в неї піднявся тиск

За добу 30 січня переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:25. Переяслав. Поліціянти виявили наркотичний засіб метадон у переяславця 1983 р.н. Загалом у нього було 0,676 грамів. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:35. Переяслав. Заявниця повідомила, що 28 січня через Telegram замовила 20 пачок стіків для куріння на суму 1340 гривень. Коли перерахувала гроші, продавець припинив спілкуватися з нею, а товар не надіслав. За цим фактом наразі проводять перевірку.

17:56. Переяслав. Жінка повідомила, що зранку у неї стався конфлікт з начальницею на роботі. Сказала, що та її принижувала, після чого у заявниці піднявся тиск. За цим фактом проводять перевірку.

18:18. Переяслав. Заявниця повідомила, що до неї зателефонували невідомі, які представились працівниками фінансової компанії “Монетка”, та вимагали погасити борг за невідому їй особу. Звернулась до поліції задля інформування та консультації. Наряду не потребувала.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Тарасівці (Ташанська ТГ), Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 29 січня у Переяславі пасажир таксі погрожував водієві та намагався викрасти навігатор. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору