ЖИТТЯ

На Переяславщині виявили два тіла: один чоловік помер на роботі, інший скаржився на здоров’я

За добу 3 лютого переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:28. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що в приватному будинку несанкціоновано використовують газ (без лічильника), споживання відбувається поза обліком. Прибувши на місце події, поліціянти відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

12:03. Козлів (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що на підприємстві на робочому місці помер чоловік 1972 р.н. Його виявили інші працівники. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

15:15. Переяслав. Жінка поскаржилась, що дві собаки знайомого розірвали їй штани та покусали її собаку. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

15:34. Переяслав. Правоохоронець повідомив, що зупинив чоловіка 1970 р.н., який має при собі зелену подріблену речовину, схожу на коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:49. Вінинці (Циблівська ТГ). Чоловік розповів, що дав знайомому 5 тисяч гривень, аби той купив йому електрогенератор. Проте він не виконав прохання. Наразі за цим фактом поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

17:44. Переяслав. Заявниця повідомила, що виявила труп чоловіка сестри. У нього посиніло обличчя та, вочевидь, йшла піна з рота. Відомо, що напередодні цей чоловік 1997 р.н. скаржився на здоров’я, а згодом протягом ночі та ранку не виходив на зв’язок. Тіло направили на розтин.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Дівичках (Дівичківська ТГ), Денисах (Ташанська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ), Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 2 лютого у Переяславі надворі знайшли мертвого чоловіка. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору