ЖИТТЯ

Спортсмени “Тайфуна” з Переяслава здобули 10 медалей у чемпіонаті області з таеквон-до ІТФ

Спортсмени з Переяслава вибороли 10 медалей на чемпіонаті Київщини з таеквон-до ІТФ. Деталі.

4 лютого в Обухові відбувся чемпіонаті Київської області з таеквон-до ІТФ. Спортсмени СК “Тайфун” із Переяслава вибороли 10 медалей: 5 золотих, 3 срібних та 2 бронзових. Про це у Facebook повідомив головний тренер спортивного клубу Микола Швиденко, передає Інформатор.

Перше місце в спарингу посів Кирило Жук (15 років). Ілля Щеголь (14 років) також посів перше місце в спарингу та перше місце в програмі виконання формальних вправ туль. Ян Зражевський (13 років) переміг у спарингу та став другим у програмі туль. Анастасія Швиденко (10 років) посіла перше місце у програмі туль.

Срібними призерами у спарингу стали Діана Озеран (13 років) та Іван Симонович (13 років). А бронзовим – Дмитро Бобровник (10 років) у спарингу та виконанні техніки туль.

У цьому чемпіонаті двоє представників СК “Тайфун” Кирило Жук та Ілля Щеголь брали участь і як спортсмени, і як судді. Також вони разом із Яном Зражевським підготували команду до цих змагань. Головний тренер Микола Швиденко вже близько 7 місяців воює на південному сході України.

Нагадаємо, що 2 лютого у Переяславі з гімназистами провели навчальну лекцію на тему “Збереження власного здоров’я”. Деталі дізнавайтесь тут.

Фото: Facebook-сторінка Миколи Швиденка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору