ЖИТТЯ

На Переяславщині норка залізла до сараю та задавила 34 курки: господар викликав поліцію

За вихідні переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 та 5 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

4 лютого, 8:25. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що 3 лютого протягом дня у неї викрали 15 курей та одного півня, які гуляли на подвір’ї. Зазначила, що підозрює власного сина. Зрештою за цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

13:36. Переяслав. Жінка повідомила про конфлікт із колишнім чоловіком. Він відмовився повертати автомобіль Lanos, який вона надала для тимчасового користування. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що конфлікт врегулювали мирно. Від написання та пояснень учасники події відмовились.

14:53. Строкова (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився, що у господарче приміщення залізла норка та задавила 34 курей. Норку заявник урешті вбив. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

22:01. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до лікарні доставили жінку на восьмому місяці вагітності. У неї – травма голови, розбиті ніс та губи. Зазначили, що її побив чоловік. Поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

5 лютого, 9:17. Переяслав. Працівник компанії “Укртелеком” повідомив поліції про крадіжку кабелю. За цим фактом наразі проводять перевірку.

15:15. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її квартири зникла сумка, в якій були ключі від житла доньки. Поліціянти провели огляд місця події, відібрали заяву. Наразі проводять перевірку.

23:12. Переяслав. Жінка сповістила, що її брат 1984 р.н. о 20:00 мав повернутись із Переяслава до Києва. Але досі не доїхав. При телефонній розмові заявниця повідомила, що чоловік знайшовся.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Козлові (Студениківська ТГ) та Виповзках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 3 лютого на Переяславщині виявили два тіла: один чоловік помер на роботі, інший скаржився на здоров’я. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору