ЖИТТЯ

Юні спортсмени з Переяслава здобули 10 медалей у чемпіонаті області з грепплінгу

Переяславці успішно виступили у чемпіонаті області з грепплінгу. Здобули 10 медалей.

4-5 лютого у Броварах відбувся індивідуально-командний чемпіонат Київської області з грепплінгу. У турнірі взяли участь понад 300 спортсменів. Переяславці із клубу “Завод ММА” здобули 10 медалей: 7 золотих, 1 срібну та 1 бронзову. Про це Інформатору повідомив тренер клубу, викладач Переяславської ДЮСШ Юрій Гамалій.

Вероніка Примак (11 років) виборола два “золота” в розділах ГІ та Ноу-гі . Також “золоті” нагороди здобули Катерина Панфілова (11 років), яка вперше була на змаганнях, Поліна Ладік (12 років), найменший учасник та дебютант змагань Тимофій Дігтяр (8 років), Микита Хмельницький (8 років) та Назар Харчук (14 років). Максим Кушнір (13 років) здобув “срібло”, а Максим Бабков (11 років) виборов “бронзову” медаль.

За крок до п’єдесталу опинились Ілля Заболотній, Богдан Поночовний та Ілля Хмельницький.

Юрій Гамалій подякував спортсменам та батькам за активну участь у змаганнях: “Сьогодні нашій державі особливо потрібні сильні, міцні та здорові юнаки і дівчата, а панкратіон та грепплінг – це саме ті види спорту та єдиноборств, які виховують мужню, витривалу та сильну духом молодь”.

Для довідки. Грепплінг – це спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою больових і задушливих прийомів намагається підкорити суперника, а також набрати більшу кількість очок у процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів (звалювань, захоплень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо).

 

Нагадаємо, що 4 лютого спортсмени “Тайфуна” з Переяслава здобули 10 медалей у чемпіонаті області з таеквон-до ІТФ. Більше про це дізнавайтесь тут.

Нагору