ЖИТТЯ

“Воїни світла. Воїни добра”: “Укрпошта” анонсувала випуск нових марок

“Укрпошта” введе в обіг новий поштовий блок. Він присвячений комунальникам.

15 лютого “Укрпошта” введе в обіг поштовий блок “Воїни світла. Воїни добра”. Він присвячений героїчному вкладу комунальників, які цілодобово відновлюють інфраструктуру після ракетних обстрілів. Випуск складається з п’яти марок: “Дорожники”, “Зв’язківці”, “Енергетики”, “Водопостачальники” та “Газовики”. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає Інформатор.

Передзамовлення вже стартувало. На нього діють обмеження до 10 наборів на одне замовлення. Придбати поштовий випуск можна буде у відділеннях “Укрпошти”.

  • Тираж поштового блоку – 300 тисяч примірників.
  • Номінал кожної марки – М.
  • Вартість блоку – 90 гривень.

Поштовий випуск після оплати гарантовано отримають власники філателістичних абонементів, яким, починаючи з 8 лютого, на електронні скриньки надходитимуть посилання на оплату. Лише для власників філабонементів комплект продукції “Воїни світла. Воїни добра” також міститиме конверт з погашенням “Перший день. Київ”.

“Росія місяцями намагається знищити нашу критичну інфраструктуру. Щоб ми занепали духом, ослабли чи здалися. Але вони необачно забули, з ким воюють. Завдяки “надзвичайникам”, які 24/7 працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, у нас є можливість вмитися теплою водою, зігрітися вдома та приготувати запашну каву. Недооцінити їхній внесок неможливо. “Воїни світла. Воїни добра” – наша подяка та присвята цим людям”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на “Укрпошті” можна обміняти старі лампи на нові LED. Як із цим у Переяславі, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору