ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік впав зі сходів та отримав тілесні ушкодження: деталі події

За добу 11 лютого переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:31. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що при невідомих обставинах з карти зникли 7026 гривень. За цим фактом наразі проводять перевірку.

16:31. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що батько 1953 р.н., поїхав до села Катюжанка Вишгородського району та не повернувся. Вказав, що телефону при собі не має. В телефонній розмові, заявник повідомив, що звернувся з метою консультації та інформування. Наряду поліції не потребував.

19:14. Переяслав. Поліції повідомили, що у чоловіка 1983 р.н., розірвана губа та ножове поранення. Учасник події під відеофіксацію повідомив, що тілесні ушкодження отримав внаслідок падіння на сходах будинку, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Факт нанесення ножового поранення не підтвердився.

22:26. Переяслав. Поліції повідомили, що біля супермаркету відбувається бійка, в якій беруть участь 5 осіб. О 22:29 повідомили про бійку між 8 особами. Прибувши на місце події, поліціянти бійку не виявили. Зв’язавшись із заявником у телефонному режимі, останній повідомив, що не на місці події, а до поліції звернулись з метою інформування.

12 лютого. 6:14. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Volkswagen та ще 4 автомобіля. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Переяславі.

Нагадаємо, що 10 лютого у Переяславі жінка на сайті замовила взуття, перерахувала кошти, але товар так і не отримала. Деталі, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору