ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте курячі крильця у медовому соусі

Крильця у медовому соусі – вельми апетитна і ароматна страва. Спробуйте приготувати.

Немає нічого кращого за ідеально приготовані курячі крильця із соусом. Запечені до хрусткої золотавої скоринки, вони стануть вашою гарною традицією для дружніх посиденьок із близькими. Інформатор розповідає рецепт від відомого кухаря Євгенія Клопотенка.

Інгредієнти:

  • 800 г курячих крилець
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ст. л. гірчиці в зернах
  • 0.5 ч. л. пластівців чилі

Приготування:

  1. Увімкніть духовку розігріватися до температури 180 градусів. Помийте курячі крильця та обсушіть паперовим рушником. Викладіть у миску та додайте соєвий соус, гірчицю в зернах, мед та пластівці чилі.
  2. Очистьте часник та розчавіть пласкою стороною леза ножа. Додайте у миску до курки. Ретельно перемішайте, аби суміш добре розподілилася.
  3. Застеліть деко пергаментом та викладіть крильця із соусом. Можна використати й форму для запікання. Поставте у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
  4. Для отримання хрусткої золотавої скоринки за 10 хвилин до кінця приготування змініть режим на гриль.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору