ЖИТТЯ

Правда чи брехня? Що знають одне про одного закохані з Переяслава

Правда чи брехня? Закохані пари із Переяслава зіграли в цікаву гру.

Інформатор підготував з нагоди Дня святого Валентина, який відзначають 14 лютого, цікавий сюжет. Три закохані пари із Переяслава перевіряли, наскільки добре знають одне одного. Герої написали про себе по 10 фактів, 5 із яких були правдою, а 5 – брехнею. Після цього партнер кожного мав відгадати якомога більше фактів про іншого із пари.

Трішки про пари, які взяли участь у конкурсі

Єлизавета Хандошко (22 роки) та Володимир Гриневич (21 рік) зустрічаються вже 3 роки і 5 місяців. Познайомились на студпікніку. Володимир розповів, що саме там побачив, як Єлизавета красиво співає і згодом написав їй в Instagram. За підсумками конкурсу виявилось, що Єлизавета краще знає свого хлопця, аніж він її. Вона знала 7 фактів із 10 про свого коханого. Володимир відгадав 5 фактів.

Єлизавета Крекотень (22 роки) та Сергій Шадріс (31 рік) зустрічаються вже півтора року. Познайомились у кав’ярні. Єлизавета зізналась, що Сергій їй сподобався відразу, хоча спочатку вони були просто друзями. І тут дівчина показала кращий результат у конкурсі. Вона знала 6 фактів, а Сергій – 5.

Дарина Коваль (19 років) та Олексій Адаменко (25 років) зустрічаються 1 рік і 3 місяці. Познайомились через Instagram. Дарина розповіла, що переглядала сторінку місцевого кальян-бару, де і помітила Олексія. Вже після третього побачення почали зустрічатись. Тут Олексій дав аж 9 правильних відповідей. Дарина також показала чудовий результат – знала 7 фактів про свого коханого.

Нагадаємо, що минулого року закохані пари з Переяслава зіграли в “Аліас”. Чи зрозуміли вони одне одного, дивіться тут.

Оксана Симоненко та Яна Малишко

Відео: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору