Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Не приховуйте кохання: пари із Переяслава поділились своїми фото

Закохані пари поділились спільними фото. Це – те, що треба, у День святого Валентина.

14 лютого відзначають Всесвітній день закоханих або ж День святого Валентина, який існує вже понад 1500 років, але лише у XVIII столітті став святом закоханих. За найпоширенішою версією, Святий Валентин був священнослужителем за часів Римської імперії. Він таємно вінчав закоханих, що було в той час заборонено імператором. Від того і походить цей день. Про це повідомляє Інформатор.

Широкої популярності цей день набув у Західній Європі. Головний символ Дня святого Валентина – червоне серце. Саме у його формі прийнято дарувати листівки – “валентинки”, а винахід такого послання приписують герцогу Орлеанському Шарлю. 1415 року, перебуваючи в англійському полоні після битви під Азенкуром, він нібито надсилав із лондонської в’язниці віршовані любовні послання своїй дружині.

У деяких країнах незаміжнім жінкам кохані дарують одяг. Якщо дівчина прийняла подарунок, значить вона здатна вийти заміж за цього чоловіка. Пам’ятайте – це не тільки свято квітів, листівок і подарунків. Це свято означає набагато більше, тому проявіть трохи уваги і любові до людей поруч з вами.

Ми ж запропонували своїм читачам у Telegram-каналі поділитися світлинами зі своїми коханими. Лише погляньте, які вони щирі та щасливі.

Ліза і Вова

Аліна і Віктор

Женя і Женя

Андрій і Марія

Дмитро та Анна

Олександр і Віта

Влада іта Іван

Нагадаємо, що гурт “Драбадан” на благодійному концерті у Переяславі зібрав для захисників 16 тисяч 700 гривень. Репортаж – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору