ВЛАДА

У Переяславі видалять 16 дерев та кронують 21 вербу

У Переяславі видаляють аварійні дерева. Де саме?

14 лютого під час засідання виконкому міськради Переяслава затвердили акти обстеження зелених насаджень від 8 лютого цього року. Згідно з ними, у місті необхідно видалити 16 аварійних дерев та ще 21 кронувати. Про це повідомляє Інформатор.

Як пояснив начальник відділу капітального будівництва та ЖКГ Олександр Вітківський, на вулиці Героїв Дніпра, 33 видалять дві шовковиці. Щодо 8 аварійних верб на вулиці Ювілейній звернувся депутат міської ради Михайло Шамрай. А начальник місцевого відділу поліції Максим Дьомін попередив про видалення 6 берез біля відділку задля проведення благоустрою. Жителька міста повідомила про вражені омелою дерева на вулиці Алєксєєва, 74 – там проведуть кронування 21 верби.

Роботи має виконати Переяславське ВУКГ.

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні виконкому продовжили термін дії договору на перевезення пасажирів на чотирьох міських автобусних маршрутах. Деталі – за посиланням.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору