ЖИТТЯ

У Переяславі до кінця війни продовжили угоду з перевізником на чотирьох автобусних маршрутах

Автобуси на чотирьох міських маршрутах точно курсуватимуть до кінця війни. Рішення прийняли на виконкомі.

У Переяславі продовжили термін дії договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах №1 “Борисівка – автостанція”, №6 “Житловий масив “Лагері” – школа №4″, №7 “Спаська Левада – школа №4”, №9 “Солонці – вул. Петропавлівська”. Укладений він із ТОВ “Мрія” (директорка Ірина Пасічник). Таке рішення прийняли під час засідання виконкому міськради 14 лютого, повідомляє Інформатор.

Угода буде чинною протягом дії воєнного стану та ще одного року після його завершення. При прийнятті рішення керувались “необхідністю здійснення міських пасажирських перевезень в умовах воєнного стану, висновком засідання конкурсного комітету для організації та проведення конкурсів з перевезення пасажирів від 1.02.2023 р.”.

Нагадаємо, у Переяславі також продовжили автобусні маршрути №2 та №3 до проміжної зупинки. Рішення прийняли на засіданні виконкому у січні.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору