ЖИТТЯ

У Переяславі під час пожежі в будинку чоловік отримав опіки: його госпіталізували

У Переяславі сталася пожежа в приватному будинку. Чоловік отримав опіки.

13 лютого о 22:42 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння приватного будинку в Переяславі на провулку Новому. На місце події направили рятувальників. Про це повідомили в головному управлінні ДСНС у Київській області, передає Інформатор.

Рятувальниками встановили, що виникло загоряння приватного житлового будинку. На місці події виявили постраждалого чоловіка 1976 р.н. Його направили до КНП “Київської міської клінічної лікарні №2″ (опіковий центр)”. Пожежу локалізували о 23:12, а ліквідували о 23:45.

У відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП, посилаючись на дані медиків, повідомили, що внаслідок пожежі постраждалий отримав опіки 1 та 2 ступенів: 25 відсотків голови, шиї, тулуба, обох верхніх та нижніх кінцівок, опік верхніх дихальних шляхів, димову токсичну інгаляцію, середній опіковий шок. Зазначили, що пожежа виникла внаслідок необережного користування піччю.

Нагадаємо, що 12 лютого у Переяславі загорівся житловий будинок. Відео з місця події – тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору