ЖИТТЯ

У пожежі в Переяславі постраждав Андрій Присіч: зараз він у реанімації й потребує фінансової допомоги

Андрій Присіч з Переяслава потребує допомоги. Він отримав опіки під час пожежі.

13 лютого у Переяславі загорівся приватний будинок. У пожежі постраждав Андрій Присіч 1976 р.н. Він має інвалідність, не зміг самотужки вибратись з будинку. Його госпіталізували, зараз потребує допомоги. Про це у Facebook повідомила Анастасія Шацька, передає Інформатор.

Андрій Присіч отримав опіки 1 та 2 ступенів: 25 відсотків голови, шиї, тулуба, обох верхніх та нижніх кінцівок, опік верхніх дихальних шляхів, димову токсичну інгаляцію, середній опіковий шок. Його будинок, за інформацією Анастасії Шацької, майже повністю згорів.

Наразі постраждалий перебуває у реанімаційному відділенні КНП “Київської міської клінічної лікарні №2” і потребує допомоги. Рідні чоловіка відкрили збір. Фінансову допомогу можна надіслати на картку його дядька 4790 7299 1301 6176 (Цибенога Олександр Григорович).

Трішки про пожежу

13 лютого о 22:42 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння приватного будинку в Переяславі на провулку Новому. Рятувальники локалізували пожежу о 23:12, а ліквідували о 23:45. У поліції зазначили, що загоряння виникло внаслідок необережного користування піччю.

Нагадаємо, що 14 лютого на Переяславщині сталась пожежа у житловому будинку. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору