ЖИТТЯ

У Переяславі велосипедиста збило авто: потерпілий втік з місця події

За добу 15 лютого переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:33. Переяслав. Поліції повідомили, що у чоловіка 1977 р.н., при ремонті загорілось авто. Внаслідок цього, він отримав термічний опік полум’ям голови та верхніх кінцівок. Його доставили в місцеву лікарню, в хірургічне відділення. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що чоловік отримав тілесні ушкодження з власної необережності. У нього відібрали письмову заяву про нерозгляд ситуації.

15:08. Переяслав. Поліції повідомили, що автомобіль ВАЗ збив велосипедиста. Після ДТП, чоловік встав та втік з місця події на велосипеді. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд повідомлення, оскільки претензій ніхто ні до кого не має.

15:56. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що колишня дружина з донькою виїхали до Хоцьок, а зараз ніхто не виходить на зв’язок. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що жінка з дитиною виїхала до Польщі та нікуди не зникала.

17:05. Переяслав. Заявниця повідомила поліції про ДТП. Зіткнулись Mitsubishi Lancer та  Ford Transit. За цим фактом склали європротокол. Відібрали письмову заяву про нерозгляд ситуації.

17:18. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що місяць тому з його авто ВАЗ викрали мобільний телефон. Вказав, що є підозрюваний. За цим фактом наразі проводять перевірку.

23:28. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що невідомий чоловік проник в магазин через вікно. Чоловіка затримали, наразі проводять перевірку.

16 лютого. 5:58. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись Volkswagen Passat та Ford Focus. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.). 

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 14 лютого на Переяславщині чоловік зайшов на чуже подвір’я та говорив до курей. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору