ЖИТТЯ

Чоловіка з Переяслава ошукали на Facebook: він хотів купити запчастини до авто

За добу 17 лютого переяславські поліцейські мали 8 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 8 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:49. Переяслав. Працівник компанії “Укртелеком” повідомив, що протягом ночі невідомі викрали 163-метровий кабель. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

17:00. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що чоловік у Facebook хотів купити запчастини до автомобіля та перерахував 5 300 гривень, але товар так і не отримав. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

22:10. Переяслав. Жінка повідомила, що її штовхнув чоловік та при падінні вона розбила голову. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Потерпілу госпіталізували до місцевої лікарні. Проводиться перевірка.

23:42. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що на території лікарні сваряться невідомі люди. Прибувши на місце події конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Нагадаємо, що для поліції та СБУ придбають по автомобілю за кошти із бюджету Переяслава. Детальніше дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору