ЖИТТЯ

У Переяславі хлопець керував автівкою з підробленим посвідченням водія: деталі події

За добу 18 лютого переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:56. Козлів (Студениківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП на трасі Київ-Харків. Зіткнулись автомобілі Volkswagen та ВАЗ. За цим фактом склали європротокол.

8:40. Переяслав. Поліції повідомили, що 17 лютого о 22:55 до реанімаційного відділення місцевої лікарні потрапив чоловік 1973 р.н., житель села Лецьки (Циблівська ТГ). У нього діагностували кому. Вказали, що потерпілий перед цим вживав спиртне невідомої якості. 18 лютого о 15:35 лікар анестезіолог повідомила поліції, що пацієнт помер. Викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіку поставили діагноз інсульт. В нього на тілі виявили плями, схожі на пролежні. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

10:50. Переяслав. Поліціянти зупинили підозрілу особу, а при перевірці встановили, що цей чоловік 1978 р.н., перебуває в розшуку у Києві за несплату аліментів. Інформацію передали київському відділу поліції.

10:24. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що колишній чоловік, який забирає дитину на вихідні, приїхав та напав на заявницю. Вказала, що чоловік її побив, а дитину забрав та поїхав у невідомому напрямку. Об 11:28 поліції надійшло повідомлення про те, що внаслідок побиття, жінка отримала закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Її госпіталізували до місцевої лікарні. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

18:04. Переяслав. Поліціянти зупинили автівку, марки Opel Vectra під керуванням громадянина 2002 р.н. Перевіривши документи, виявилось, що хлопець керував транспортним засобом з підробленим посвідченням водія. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 358 КУпАП (Використання завідомо підробленого документа – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років).

22:49. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що авто ВАЗ в’їхало в електроопору. За цим фактом клали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.). 

23:00. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що відома особа намагалась заволодіти транспортним засобом марки ВАЗ. Вказав, що чоловік проник до гаражного приміщення, відкривши замок ключем. Інформація не підтвердилась.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Улянівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 17 лютого чоловіка з Переяслава ошукали на Facebook: він хотів купити запчастини до авто. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору