ЖИТТЯ

У Переяславі перекинувся автомобіль: водія госпіталізували

За добу 20 лютого переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:31. Переяслав. Надійшло повідомлення про крадіжку двох 39-метрових кабелів. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

10:51. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між автомобілями Citroën Berlingo та Renault Mеgane. Прибувши на місце події, правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд. Водії розібрались самостійно.

12:12. Переяслав. Чоловік повідомив, що його мати розповіла особисті дані шахраям, які представились працівниками банку, та втратила 2193 гривні. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

14:05. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що з її банківської картки зникли 2500 гривень. Наразі за цією справою правоохоронці проводять перевірку.

17:41. Переяслав. Поліції повідомили, що на вулиці Покровській перекинувся автомобіль Chevrolet Niva. Перед цим він в’їхав у металеву споруду дорожніх знаків. Водія госпіталізували до лікарні. У нього – закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

22:00. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що його колишня дружина із незнайомим чоловіком словесно погрожують фізичною розправою. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що заявник перебував у стані алкогольного сп’яніння, від написання заяви він відмовився. На нього склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Нагадаємо, що на Бориспільщині поліцейські та військові у найближчі дні можуть зупиняти транспорт та пішоходів. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору