ЖИТТЯ

До річниці війни “Укрпошта” випустить марку “ПТН ПНХ!”: на ній – графіті Бенксі

“Укрпошта” випустить марку до річниці повномасштабного російського вторгнення на територію України. На ній зобразять графіті Бенксі.

24 лютого “Укрпошта” введе в обіг нову поштову марку “ПТН ПНХ!”, присвячену річниці повномасштабної війни Росії проти України. Марка благодійна, тому кожен, хто її придбає, стане учасником благодійного проєкту. Про це повідомила пресслужба “Укрпошти”, передає Інформатор.

На поштовому випуску представлять одне із семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним в Україні в 2022 році. Йдеться про графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, яке художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області.

  • Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів.
  • Номінал марки – F.
  • Вартість маркового аркуша – 180 грн.

Також випустять конверт “Перший день”, художній конверт, картку, а також тематичний світшот. З 24 лютого придбати поштовий випуск можна буде у відділеннях “Укрпошти” та в офіційних магазинах. Оформити передзамовлення можна, починаючи з 20 лютого, в офіційному онлайн-магазині “Укрпошти”. На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок на одне замовлення.

Випуск після оплати гарантовано отримають власники філателістичних абонементів, яким, починаючи з 20 лютого, на електронні скриньки надходитимуть посилання на оплату. Лише для власників філабонементів комплект продукції “ПТН ПНХ!” також міститиме конверт з погашенням “Перший день. Київ”.

Нагадаємо, що на “Укрпошті” можна обміняти старі лампи на нові LED. Як із цим було у Переяславі в перший день, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору