Тефтелі – ситна м’ясна страва з ніжним смаком. Спробуйте приготувати.
Тефтелі в густому соусі – соковиті, ніжні, ароматні, вкриті рум’яною скоринкою. Вони точно всім сподобаються й стануть прекрасним варіантом для повсякденного меню. Роблять тефтелі з будь-якого фаршу, найчастіше у томатному соусі. Але й сметанний соус до таких м’ясних кульок прекрасно підходить, що дозволяє готувати цю страву по-різному. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 0,5 кг м’ясного фаршу
- 2 ріпчасті цибулини
- 2 зубчики часнику
- 4 ст. л. томатної пасти
- 5 ст. л. сметани
- 1 куряче яйце
- 100 г борошна
Приготування:
- Ріпчасту цибулю та часник дрібно порубайте та додайте в м’ясний фарш. Отриману масу посоліть й поперчіть. Додайте яйце. Добре все перемішайте.
- На гарно розігрітій сковороді обсмажте тефтельки, попередньо обвалявши їх у борошні.
- Для соусу змішайте томатну пасту зі сметаною. Додайте склянку кип’яченої води й перемішайте до однорідної консистенції.
- Добре обсмажені м’ясні тефтельки залийте соусом і тушкуйте 10-15 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.