ЖИТТЯ

На Переяславщині зникла дівчина: поліція розшукувала її цілу ніч

За дві доби переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 23 та 24 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:42. Переяслав. Поліції повідомили, що на пішохідному переході автомобіль збив жінку. Зазначили, що з постраждалою все гаразд. Згодом надійшла заява про нерозгляд.

22:16. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що о 15:00 її племінниця 2009 р.н. пішла з дому та до того часу не повернулась. Дівчину вранці 24 лютого поблизу Березані розшукали правоохоронці, вона була у знайомої. Жертвою злочину не стала.

24 лютого, 7:24. Переяслав. Надійшло повідомлення про затримання чоловіка, одягненого у військовий кітель, представитись він відмовлявся. Прибувши на місце події, поліціянти встановили особу затриманого, заборонених чи підозрілих предметів у нього не виявили.

10:50. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його картки шахраї зняли 3 тисячі 607 гривень. З такою ж заявою звернувся ще один переяславець. У нього зникло 3 тисячі 208 гривень. За цими справами відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

13:47. Переяслав. Правоохоронець сповістив, що під час перевірки у чоловіка виявили наркотики, схожі на амфетамін. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

14:25. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між авто Chevrolet та Geely. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

18:47. Ташань (Ташанська ТГ). Голова громади повідомив, що до будинку дачників хтось проник, зламавши двері і вікна, все всередині перевернули. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Леляках (Студениківська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ), Хоцьках (Циблівська ТГ) та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що на Переяславщині чоловік хотів дати тисячу гривень хабаря поліції, а зрештою суд призначив йому штраф 17 тисяч. Судові деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка поліції Київщини

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору