ЖИТТЯ

Мав підвезти додому, а не до лісу: у Переяславі вночі жінка сіла в авто до незнайомця

За добу 25 лютого переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:04. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що комбайном молотить кукурудзу, а фермер погрожує йому фізичною розправою, каже, що розстріляє. За цим фактом зібрали необхідні матеріали. Наразі проводять перевірку.

12:56. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що у нього вкрали банківську карту та 1500 гривень, які лежали на тумбочці вдома. Зазначив, що підозрює людей, які в нього гостювали. За цим фактом проводять перевірку.

14:39. Переяслав. Чоловік розповів, що знайшов у гаражі два патрони. За цим фактом зібрали необхідні матеріали і провели огляд місця події. У заявника вилучили ці предмети, вони справді виявились патронами. Наразі триває перевірка.

20:21. Переяслав. Надійшло повідомлення про можливу крадіжку в супермаркеті. Поліцейські відібрали заяву та пояснення. Наразі особи, яка може бути причетною до злочину, не виявили. Триває перевірка.

20:47. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автомобілі Honda та Lada. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали план-схему ДТП та відібрали пояснення.

22:59. Переяслав. Заявниця повідомила, що сіла в авто до незнайомого чоловіка, який мав підвезти її додому. Натомість, той поїхав у іншому напрямку й зупинився біля лісу. Жінка зазначила, що втекла з авто. Коли поліцейські прибули на місце події, вона сказала, що конфлікт вже врегулювали. Претензій ні до кого не має.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): по дві у Переяславі та Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 лютого на Переяславщині зникла дівчина, поліція розшукувала її цілу ніч. Деталі дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору