ЖИТТЯ

Погода на 27 лютого: у Переяславі може засніжити

У Переяславі завтра йтиме сніг. Максимальна температура – 1 градус тепла.

У понеділок, 27 лютого, у Переяславі протягом дня буде хмарно. Синоптики прогнозують сніг. Мінімальна температура повітря буде вранці та ввечері – 0 градусів. Вдень стане не значно тепліше – 1 градус вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 65 та 92 відсотками протягом доби. Тривалість дня 27 лютого – 10 годин 50 хвилин. Завтра день буде довшим на 4 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:39, а захід – о 17:34.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2002 та 2008 роках – 11,1 градуса тепла, а найнижчу в 1928-му – 22,7 градуса морозу.

Народні прикмети:

27 лютого вшановують пам’ять святого рівноапостольного Кирила. У давнину цього дня повитухи приймали з гостинцями жінок, у яких вони приймали пологи. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила – до міцних морозів.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору