ЖИТТЯ

Як цікаво провести цей тиждень у Переяславі: афіша подій

Корисні та захопливі заходи проведуть у Переяславі. Куди можна сходити?

У Переяславі проводять багато цікавих і корисних заходів. Цього тижня ви можете сходити на тренінг-лекцію про фото- та відеозйомку, поетично-мистецький захід “Домінанта” або на зустріч з українським музикантом та письменником Іваном Семесюком. І все це – безкоштовно! Інформатор зібрав усі актуальні анонси.

ТРЕНІНГ-ЛЕКЦІЯ ПРО ФОТО- ТА ВІДЕОЗЙОМКУ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, аудиторія 114

Коли: 27 лютого, 15:00

Ціна: безкоштовно

Фотографка із Переяслава Ірина Коляденко проведе корисний тренінг-лекцію про фото- та відеозйомку. Ви дізнаєтесь про таке:

  • ТОП-10 речей у фотографії;
  • обробка фото;
  • відеомонтаж;
  • порівняння функцій фотоапарату та звичайної камери смартфона;
  • багато іншої корисної інформації.

ПОЕТИЧНО-МИСТЕЦЬКИЙ ЗАХІД “ДОМІНАНТА”

Де: Переяславська публічна бібліотека

Коли: 27 лютого, 15:30

Ціна: безкоштовно

Директорка художньої школи Ірина Кузьмицька та директорка бібліотеки університету Ольга Шкира презентують мистецький альбом під назвою “Заквітчана Україна”. Також буде презентація книги Роберта Бернса “Людина є людина”.

ЗУСТРІЧ З ІВАНОМ СЕМЕСЮКОМ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, аудиторія 414

Коли: 2 березня, 12:00

Ціна: безкоштовно

Український музикант, письменник, мислитель, фронтмен гуртів “Пирятин” та “Ukiez”, ведучий світоглядного ток-шоу “Інструкція. Війна” на Youtube-каналі “Антропологія” Іван Семесюк прочитає для всіх охочих лекцію “Метафізика індивідуальної свободи та українська ідентичність”. Зустріч відбудеться в рамках проєкту “Відкритий університет”. Детальніша  інформація – за посиланням.

БЛАГОДІЙНА ВИСТАВКА “УКРАЇНА НЕСКОРЕНА, СИЛЬНА ТА ВІЛЬНА”

Де: Переяслав, вул. Шевченка, 6

Коли: 3 березня, 14:00

Ціна: безкоштовно

Відбудеться відкриття благодійної виставки творчих робіт “Україна нескорена, сильна та вільна”, під час якої проведуть збір коштів для ЗСУ.

Автори творів: різьбяр Іван Чередніченко (с. Світанок, Циблівська ТГ), майстриня петриківського розпису Марина Саркісян (м. Київ), художники Сергій Поляков (м. Київ), Сергій Матяш (м. Львів), Микола Плєхов (м. Миколаїв), Галина Глушко, Роман Мотузок, Олександр Сусь, Світлана Шевченко (м. Переяслав).

Нагадаємо, що журналістка Інформатора прогулялася вулицями міста в останні зимові вихідні та зафіксував на камеру, як їх проводили переяславці. Фото дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору