ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік повідомив поліції про крадіжку: протокол склали на нього

За добу 26 лютого переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:46. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що 26 лютого, коли його не було вдома, приїхав брат, зірвав хвіртку та викрав станок. Додав, що свідком цього була сусідка. За цим фактом наразі проводять перевірку.

17:05. Світанок (Циблівська ТГ). Чоловік поскаржився, що в центрі села його ледь не збив автомобіль ВАЗ. Подія не підтвердилась.

17:20. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що з його банківської карти зникли 1446 гривень. За цим фактом планують відкрити кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство). Наразі триває перевірка.

18:04. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом тижня хтось проник у будинок та викрав речі. Заявник зазначив, що до будинку потрапили через вікно. За цим фактом на нього склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Студениках (Студениківська ТГ) та по одній у Пристромах (Студениківська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 25 лютого вночі жінка сіла в авто до незнайомця, а той відвіз її до лісу. Деталі події дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору