ЖИТТЯ

Концерт Kozak System, вистава та кіно на великому екрані: як провести вихідні на Переяславщині

У вихідні на Переяславщині влаштують цікаві заходи. Куди можна сходити?

З 3 по 5 березня у Переяславі запланували кілька цікавих подій. Вибрати є з чого: можете завітати на благодійну виставку або концерт популярного українського гурту KOZAK SYSTEM, долучитись до спільного перегляду кіно або мультфільму. Також вас чекає вистава “Справи сімейні” від народного театру. Інформатор зібрав усі актуальні анонси в одній публікації.

БЛАГОДІЙНА ВИСТАВКА “УКРАЇНА НЕСКОРЕНА, СИЛЬНА ТА ВІЛЬНА”

Де: приміщення фондів НІЕЗ “Переяслав”, вул. Шевченка, 6

Коли: 3 березня, 14:00

Ціна: безкоштовно

З початком війни Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав” став платформою для реалізації багатьох благодійних ініціатив та проєктів, спрямованих на підтримку наших військових. Співпраця заповідника із представниками мистецької громадськості дала можливість втілити в життя чергову ідею – проведення благодійної виставки для підтримки Збройних сил України разом із громадською організацією “Серця Переяславщини”.

Автори творів: різьбяр Іван Чередніченко (с. Світанок, Циблівська ТГ), майстриня петриківського розпису Марина Саркісян (м. Київ), художники Сергій Поляков (м. Київ), Сергій Матяш (м. Львів), Микола Плєхов (м. Миколаїв), Галина Глушко, Роман Мотузок, Олександр Сусь, Світлана Шевченко (м. Переяслав).

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ДИЯВОЛ НОСИТЬ ПРАДА”

Де:  Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 3 березня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Якісна та цілком дотепна комедійна драма за однойменним романом Лорен Вайсбергер про світ високої моди з його картонними цінностями і глобальними амбіціями. За сюжетом, провінціалка Енді приїжджає до Нью-Йорку із мрією стати журналісткою в найпрестижнішому глянцевому журналі “Подіум”. Вислухавши про себе купу неприємних речей, Енді все ж отримує посаду помічниці всесильної Міранди Прістлі, деспотичної редакторки журналу. Але дівчина ще не знає, що ця нова робота піддасть випробуванню її кохання та усе, що здавалося важливим раніше. Але потім, скуштувавши “солодкого життя”, Енді починає розуміти, що уся ця показна розкіш нічого не значить.

КОНЦЕРТ “ВЕСНЯНІ РАПСОДІЇ”

Де:  Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 4 березня, 14:00

Ціна: безкоштовно

Запрошуємо завітати на концерт “Весняні рапсодії” за участі учнів та викладачів Переяславської мистецької школи імені П. Сениці. Пориньте у цікаву та творчу атмосферу.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “РАПУНЦЕЛЬ”

Де:  Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 4 березня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Уже багато років у високій башті без дверей нудьгує довговолоса красуня-принцеса Рапунцель. Нерідна мати наполегливо лякає її жахами великого світу. Хоча насправді справжній мотив злої жінки простий: все життя тримати дівчину запертою у чотирьох стінах і гладити чарівну двадцятиметрову косу дівчини, яка має властивість продовжувати молодість. Так би і жила красуня у в’язниці, але одного дня до вежі пробирається самовпевнений злодюга на ім’я Флінт, за допомогою якого Рапунцель вирішує втекти з ув’язнення у великий світ.

ВИСТАВА “СПРАВИ СІМЕЙНІ”

Де: с. Вовчків (Переяславська ТГ), будинок культури

Коли: 5 березня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Пропонуємо провести вечір неділі у захопливій атмосфері. Народний театр Переяславського ЦКМ представить виставу у двох діях “Справи сімейні”. Режисерка – Людмила Леляк.

“ЗУСТРІЧАЙТЕ ВЕСНУ ПЕРЕМОГОЮ”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 5 березня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на виступ учнівського вокального ансамблю Переяславської гімназії №2 “Дівчата з України” та вокального ансамблю української пісні села Гайшин “Калиновий цвіт”. Насолодіться чудовим співом та українськими піснями.

КОНЦЕРТ ГУРТУ “KOZAK SYSTEM”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі (актова зала)

Коли: 5 березня, 17:00

Ціна: безкоштовно

KOZAK SYSTEM – це по-справжньому народний гурт України. З початку повномасштабного вторгнення музиканти проїхали з благодійним вуличним туром понад 120 міст та містечок України та Європи. Саме разом із ними з початку повномасштабної війни українці співали, сумували за воїнами, ними надихалися, з ними запалювали та донатили на ЗСУ. Вони вперше завітають до Переяслава зі своїм безкоштовним благодійним концертом.

Нагадаємо, що 1 березня зірка TikTokу Ярина Квасній, яка переспівала “Парову машину”, приїхала на Переяславщину. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору