ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік з пістолетом у руках погрожував вбивством поліцейським

За дві доби переяславські поліцейські мали 55 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 та 3 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 55 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

2 березня. 9:41. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Mitsubishi та Renault Logan. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

11:01. Переяслав. Чоловік повідомив, що йому телефонують та словесно погрожують з колекторської фірми. Звернувся для інформування.

13:35. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Daewoo Sens та Volkswagen Golf. Згодом учасники події зазначили, що претензій матеріального та морального характеру не мають.

3 березня. 13:32. Заявник повідомив, що його сусіда батьків побили та здійснили крадіжку в будинку. Відомо, що інформація не підтвердилась.

15:20. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що офіцер громади вимагав у нього хабар у розмірі 100$. Під час перевірки правоохоронцями повідомлення, заявник тримаючи в руці пістолет погрожував поліціянтам вбивством. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

15:28. Переяслав. Чоловік повідомив, що протягом двох тижнів з квартири викрали 30 тисяч гривень. Поліціянти провели огляд місця події та відібрали пояснення. Проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала вісім смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та по одній в Пологах-Яненках (Циблівська ТГ), Строковій (Студениківська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ), Вовчкові (Переяславська ТГ) та Чирському (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що поліцейські застерігають підлітків від участі в субкультурних групах. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору