ЖИТТЯ

На Переяславщині сталася смертельна ДТП: зіткнулися два автомобілі

На Переяславщині сталася ДТП. Внаслідок аварії загинув чоловік. 

Третього березня близько 19:35 до поліції надійшло повідомлення про ДТП у Пристромах (Студениківська ТГ). Зіткнулись два авто. Внаслідок ДТП загинула людина. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Встановили, що зіткнулися автомобілі ВАЗ та Volkswagen Caravellе. Внаслідок аварії одного з водіїв затиснуло в авто. Постраждалий від отриманих травм помер на місці. На місце події направили слідче управління ГУ Національної Поліції в Київській області. Справу передали на контроль Національної поліції України.

За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Заподіяння смерті потерпілого або завдання тяжких тілесних ушкоджень – тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік повідомив поліції про крадіжку, а протокол склали на нього. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору