ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік вийшов за молоком та не повернувся: його знайшли мертвим

За добу 4 березня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:31. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що день тому купував в магазині стартовий пістолет, хотів повернути та його не приймають назад. Конфлікт врегулювали мирним шляхом. Претензій морального та матеріального характеру ніхто ні до кого не має.

10:11. Харківці (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що по полю ходять чоловіки з міношукачами. Прибувши на місце події, поліціянти підозрілих осіб не виявили.

11:00. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що на сайті “Олх” замовив плити на огорожу та відправив передоплату 15 000 гривень. Згодом, 3 березня відправив ще 27 000 гривень. Після цього, продавець перестав відповідати на телефонні дзвінки, товар не доставив. Справу внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань.

12:14. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що був відсутній вдома 2 години, а прибувши виявив, що двері будинку відчинені та зникли кошти 9 000 гривень. Вказав, що до будинку проникли шляхом підбору ключа. За цим фактом проводять слідчі дії.

5 березня. 00:04. Ташань (Ташанська ТГ). Поліції повідомили, що на вулиці виявили мертвим чоловіка 1954 р.н. Чоловік ввечері вийшов за молоком та не повернувся. Ознак насильницької смерті не виявили. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Студениках (Студениківська ТГ) та Лецьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 3 березня на Переяславщині чоловік з пістолетом погрожував поліцейським. Відео і фото з місця події, дивіться тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору