ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік з пістолетом погрожував поліцейським: відео і фото з місця події

На Переяславщині чоловік з пістолетом погрожував правоохоронцям. З’явилось відео і фото з місця події.

3 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло повідомлення, що у Єрківцях (Дівичківська ТГ) чоловік погрожував пістолетом правоохоронцям які приїхали на виклик. Згодом начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов опублікував в своєму Telegram фото та відео з місця події, передає Інформатор.

Чоловік повідомив поліції, що офіцер громади нібито вимагав у нього хабар у розмірі 100$. Прибувши на місце події, задля перевірки повідомлення про можливе вимагання працівниками поліції неправомірної вигоди, місцевий мешканець 1966 р.н. тримаючи в руках пістолет почав висловлювати у бік правоохоронців погрози вбивством. Чоловіка оперативно затримали.

За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

Нагадаємо, що на Бориспільщині хлопець замовив вбивство власного батька заради спадщини. Детальніше читайте тут.

Фото: з Telegram-каналу Андрія Нєбитова

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору