Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

15-річні хлопці з ДЮСШ гідно виступили у дорослому чемпіонаті Переяславщини з футзалу

У чемпіонаті Переяславщини з футзалу взяла участь команда 15-річних. Змогла нав’язати боротьбу дорослим суперникам.

25 лютого завершився чемпіонат Переяславщини з футзалу. Тривав він із 24 грудня минулого року. Серед 10 команд із Переяслава та сіл колишнього району, які взяли участь у змаганнях, була і наймолодша – ДЮСШ-2007. У ній грали 15-річні вихованці тренера Вячеслава Заболотнього. У першій лізі виступили гідно – здобули дві перемоги та дві нічиї у восьми матчах зі старшими суперниками. Команда посіла четверте місце у своїй лізі. Про це Інформатору розповів її тренер.

“З дорослими командами вони грали вперше. Навіть із переможцем першої ліги “Переяславщиною” юні футболісти поступились в двох іграх з однаковим рахунком 2:1, а другий м’яч пропускали на останній хвилині. Із ФК “Бурти” вели в рахунку з перевагою у 2-3 м’ячі. А в підсумку мали нічию та поразку. Тобто юнакам не вистачило досвіду та фізичних кондицій. Але по самовіддачі і бажанню вони переважали багато команд”, – зазначив Вячеслав Заболотній.

Він також відзначив двох лідерів ДЮСШ-2007 Дмитра Чайку та Андрія Бончева. Вони своєю надійною грою переважали навіть дорослих футболістів.

Зазначимо, що чемпіоном вищої ліги став “Матадор” (Переяслав), а в першій лізі перемогла “Переяславщина”. Підсумкові турнірні таблиці мають такий вигляд:

Вища ліга

  1. “Матадор” (Переяслав) – 18 очок;
  2. Семенівка (Студениківська ТГ) – 13;
  3. “Переяслав” – 11;
  4. Вовчків (Переяславська ТГ) – 8;
  5. ДЮСШ “Дівички” (Дівичківська ТГ) – 7.

Перша ліга

  • “Переяславщина” – 18;
  • “Бурти” (Переяслав) – 16;
  • “Університет” (Переяслав) – 10;
  • ДЮСШ-2007 (Переяслав) – 8;
  • “Солонці” (Переяслав) – 6.

Настанови від тренера

Під час матчу

Нагадаємо, що у футзальному чемпіонаті 2022 року через початок війни не дограли один тур. Але чемпіона визначили, ним став дівичківський “Дніпро”.

Фото надав Вячеслав Заболотній

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору