ЖИТТЯ

Вночі 6 березня Київщину атакували дронами-камікадзе: що відомо

Україну атакували дронами-камікадзе. Які наслідки на Київщині?

Вночі 6 березня російські війська атакували територію України дронами-камікадзе Shahed. Із північного напрямку (Брянська область Росії) загалом випустили 15 безпілотників. 13 із них збили сили ППО. Про це повідомили у командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

На Київщині також вдало відпрацювала ППО. “Цієї ночі ворог запустив в напрямку Києва БпЛА. Силами нашої ППО усі повітряні цілі були знищені. Влучань у об’єкти інфраструктури на зафіксовано. Попередньо, без жертв та руйнувань цивільної інфраструктури”, – повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Зазначимо, що 6 березня зранку повітряну тривогу оголосили на всій території України. Станом на 10:00 пусків не зафіксовано.

Нагадаємо, що на фронті основні зусилля російські війська зосереджують на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили там понад 95 атак.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору