ЖИТТЯ

На Переяславщині поховають Героя Анатолія Кулака: майже рік його вважали безвісти зниклим, а могила була у Дніпрі

На Переяславщині попрощаються з Героєм Анатолієм Кулаком. Майже рік він вважався безвісти зниклим.

У четверт, 9 березня, у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) попрощаються із воїном Збройних сил України, старшим сержантом Анатолієм Кулаком. Про це у Facebook повідомив депутат Київської облради, військовослужбовець Тарас Костін, передає Інформатор.

О 10:30 всі охочі вшанувати Героя можуть збиратися на вулиці Сахна, 57. О 12:00 у Храмі Різдва Божої Матері священники проведуть літургію. А після цього Анатолія Кулака поховають на цвинтарі у Великій Каратулі.

Анатолій Кулак 1965 р.н. добровольцем вступив до лав ЗСУ 2 березня 2022 року, служив старшим механіком технічного обслуговування взводу забезпечення 1-го самохідно-артилерійського дивізіону. Загинув 9 березня під час виконання бойового завдання під артилерійським обстрілом біля міста Волноваха Донецької області.

Його поховали у місті Дніпро, як невідомого воїна. Донедавна вважався зниклим безвісти. 9 березня його перепоховають на рідній землі.

Нагадаємо, що 25 лютого у Переяславі попрощались із Андрієм Зінченком. Він загинув на Донеччині.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

 

Нагору