ЖИТТЯ

На Переяславщині зник чоловік літнього віку: його знайшли в іншому селі

За дві доби переяславські поліцейські мали 33 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 та 6 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

5 березня, 13:21. Переяслав. Жінка повідомила, що протягом ночі у її припарковане авто Renault в’їхав інший автомобіль Toyota та зник з місця події. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

6 березня, 10:29. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Honda та Daewoo Nubira. Згодом надійшла заява про нерозгляд.

14:32. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що з його картки трьома платежами зняли 10 тисяч 650 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

16:33. Переяслав. Жінка повідомила про ДТП. За її словами, “Таврія” під керуванням водія похилого віку пошкодила її авто Renault Meganе. Відомо, що водії склали європротокол.

21:20. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що близько 15:00 її чоловік літнього віку вийшов з дому та досі не повернувся. Працівники поліції розшукали його, заблукав у іншому селі. Жертвою злочину не став.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасноих випадків): дві у Виповзках (Ташанська ТГ), по одній у Переяславі, Великій Каратулі (Переяславська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що днями на Переяславщині чоловік вийшов по молоко та не повернувся. Його знайшли мертвим.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору