ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: Яна Малишко розповіла про чарівний ліс у Стовп’ягах

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Яна Малишко?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Сьогодні своїм улюбленим місцем поділилася переяславка, журналістка Інформатора Яна Малишко. Вона розповіла про Стовп’язький ліс.

Як дістатися? З Переяслава можна дістатись рейсовим автобусом, який туди ходить тричі на день, або “київською” маршруткою. Якщо їхати на авто, то це 10-15 хвилин. У селі треба їхати прямо, а там вже легко зорієнтуватись, як дістатись до лісу, бо його видно навіть з траси.

Продовження публікації доступне лише для читачів, які підтримують Інформатор на Patreon. Переходьте за посиланням, натискайте “Стати патроном” та обирайте один із рівнів підписки (для цього матеріалу вистачить “Ти маєш знати більше”, але наполягаємо на рівні “Інформатор – це ми”). Ми підготували багато ексклюзивних матеріалів, які стануть доступними лише для вас.

Нагадаємо, що минулого тижня в цій рубриці Ірина Бабкіна розповіла, де найкраще милуватись заходом сонця. Читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber

Нагору