Морс із калини й журавлини смачний та корисний для здоров’я. Спробуйте приготувати.
Морс із калини та журавлини – дуже корисний для здоров’я напій. Його можна приготувати в домашніх умовах зі свіжих або заморожених ягід. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 600 г свіжих (або заморожених) ягід журавлини та калини
- 1,5 л питної води
- мед або цукор за смаком
Приготування:
- Ягоди промийте холодною водою.
- Відкиньте на друшляк, залиште при кімнатній температурі на кілька хвилин.
- Розімніть журавлину та калину блендером або товкачем.
- Відіжміть сік. Сік змішайте з водою і цукром, доведіть до кипіння, зніміть з плити і настоюйте протягом 15 хвилин.
- Якщо соку мало, то макуху залийте водою, доведіть до кипіння, зніміть з вогню.
- До отриманого напою додайте цукор і сік, розмішайте і охолоджуйте протягом години.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.