ГРОШІ

Продавець автогрейдера для ВУКГ Переяслава зменшив тендерну пропозицію лише на 3 тисячі гривень від максимальної

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 24 лютого до 10 березня оголосили 3 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 1 до 13 березня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 30 тисяч гривень передбачили у лікарні на придбання 60 флаконів розчину для ін’єкцій та інфузій Ультравіст. Переможець торгів матиме постачати їх до кінця року.

Із 2 до 10 березня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Щонайбільше 90 тисяч гривень могли витратити на медичні матеріали: по 60 шприців з трубкою для наповнення, шлангових систем зі спайком, ліній пацієнта. ТОВ ВІВАТЕК із Києва запропонувало постачати цей товар за 85 тисяч 321 гривню 80 копійок. Триває його кваліфікаційна перевірка.

Із 3 до 11 березня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. А 147 тисяч гривень передбачили на 3000 літрів бензину А-95. Переможець торгів повинен буде постачати товар до кінця року.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Переяславське ВУКГ планувало закупити мастильні матеріали, серед яких різноманітні оливи, мастила, розчинники та омивачі, за щонайбільше 226 тисяч 871 гривню 51 копійку. Проте торги скасували. А от тендер цього ж підприємства на придбання автогрейдера відбувся. Передбачили на таку техніку 5 мільйонів 100 тисяч гривень, ТОВ “АК “ІНТЕР АВТО-ТРЕЙДИНГ” зменшило пропозицію на 3 тисячі гривень і стало переможцем. Доставити товар мають до кінця березня.

328 тисяч 185 гривень планував витратити виконавчий комітет міської ради на 6630 літрів бензину А95 підвищеної якості (VENTUS 95 або еквівалент). ТОВ “ГЛОБАЛ СЕЙЛ” із Вишневого запропонував постачати його до кінця року за 316 тисяч 516 гривень 20 копійок. Його пропозицію прийняли.

Нагадаємо, що поліція та СБУ придбають по новенькому автомобілю завдяки підтримці Переяслава. Деталі – за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору