ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте морс із калини та журавлини

Морс із калини й журавлини смачний та корисний для здоров’я. Спробуйте приготувати.

Морс із калини та журавлини – дуже корисний для здоров’я напій. Його можна приготувати в домашніх умовах зі свіжих або заморожених ягід. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 600 г свіжих (або заморожених) ягід журавлини та калини
  • 1,5 л питної води
  • мед або цукор за смаком

Приготування:

  1. Ягоди промийте холодною водою.
  2. Відкиньте на друшляк, залиште при кімнатній температурі на кілька хвилин.
  3. Розімніть журавлину та калину блендером або товкачем.
  4. Відіжміть сік. Сік змішайте з водою і цукром, доведіть до кипіння, зніміть з плити і настоюйте протягом 15 хвилин.
  5. Якщо соку мало, то макуху залийте водою, доведіть до кипіння, зніміть з вогню.
  6. До отриманого напою додайте цукор і сік, розмішайте і охолоджуйте протягом години.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору