ЖИТТЯ

“Прикував кайданками та погрожує вбивством”: поліцейські склали на жінку із Переяслава протокол

За добу 10 березня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:16. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що протягом тижня невідомі проникли на територію пилорами та викрали з цеху зварювальний апарат та торцювальний станок. За цим фактом правоохоронці відібрали матеріали та проводять перевірку.

19:05. Переяслав. Патрульні зупинили автомобіль BMW через порушення правил дорожнього руху. Щоб уникнути відповідальності, водій намагався дати 1600 гривень хабаря правоохоронцям. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

22:07. Переяслав. Заявниця повідомила, що чоловік прикував її до себе кайданками та погрожує вбивством. Прибувши на місце події, поліціянти виявили, що жінка в стані алкогольного сп’яніння, а її повідомлення не підтвердилося. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

22:35. Переяслав. У супермаркеті затримали чоловіка, який викрав пляшку горілки. Згодом виявилось, що до поліції звернулись передчасно. У ситуації розібралися самостійно.

22:51. Виповзки (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що до будинку хтось наполегливо намагається потрапити. Згодом скасував виклик.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Гайшині (Переяславська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі жінка запідозрила знайомого у крадіжці телефона, але виявилось, що передчасно. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору