ЖИТТЯ

У Переяславі жінка запідозрила знайомого у крадіжці телефона: виявилось, що передчасно

За добу 9 березня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:22. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що у її брата викрали велосипед, який той залишив під будинком у друга. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

12:08. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що з телефонної каналізації невідомі викрали кабель зв’язку. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Триває перевірка.

15:25. Переяслав. Жінка повідомила, що з її будинку зник телефон. Запідозрила у крадіжці знайомого. Згодом сповістила, що звернулась передчасно, не розібравшись у ситуації.

23:27. Переяслав. Жінка поскаржилась, що у її паркан в’їхав автомобіль та зник з місця події. Поліціянти відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік сітками ловив рибу – у нього конфіскували знаряддя, гумовий човен та 62 карасі. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору