ЖИТТЯ

Максим Дьомін більше не очолює відділ поліції у Переяславі: чому та хто його замінив

Максима Дьоміна призначили новим начальником поліції Обухівщини. Хто його замінить у Переяславі?

9 березня начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов представив нового керівника Обухівського районного управління поліції. Ним став Максим Дьомін, який до цього займав посаду начальника першого відділу поліції Бориспільського РУП (м. Переяслав). Про це повідомили в Обухівському РУП ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

Наразі виконує обов’язки начальника переяславського відділу поліції Олег Немировський. Раніше він був заступником начальника цього відділу.

У лютому на сесії міської ради Переяслава Максим Дьомін прозвітував про стан законності, боротьби зі злочинністю у громаді протягом 2022 року. У минулому році зареєстрували 7470 звернень (у 2021-му було 8258 заяв і повідомлень), їхня кількість зменшилась на 9,5%, порівняно з попереднім роком. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли 460 кримінальних правопорушень. Протягом минулого року оголосили про підозру 154 особам, з них 51 – щодо тяжких злочинів, 4 – щодо особливо тяжких.

  • Зокрема, розкрили та повідомили про підозру в умисному вбивстві двом особам, у тяжких тілесних ушкодженнях – двом особам.
  • Про підозру у вчиненні крадіжок повідомили 32 зловмисникам, а ще двом – за вчинення грабежу.
  • Щодо незаконного поводження зі зброєю повідомили підозру 10 особам, незаконного заволодіння автотранспортним засобом – двом, зберігання наркотичних засобів – 58 (зафіксували загалом 104 факти, за іншими відкрили адміністративні матеріали).
  • Окрім того, задокументували 9 незаконних вирубок лісу та скерували до суду 6 обвинувальних актів щодо насильства у сім’ї.

За рік також зареєстрували 2972 адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що Максим Дьомін двічі опинявся у переліку найвпливовіших людей Переяслава за версією Інформатора. У 2022-му був за крок до виходу у фінал.

На фото – Максим Дьомін: Обухівський РУП ГУНП в Київській області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору