ЖИТТЯ

Як провести найближчі вихідні на Переяславщині: афіша подій на 10-13 березня

Різноманітні події вже чекають на вас. Як цікаво провести вихідні на Переяславщині?

Вихідні на Переяславщині обіцяють бути насиченими та творчими. Можна завітати на виставки, присвячену Тарасові Шевченку та Шолом-Алейхему. Також вже традиційно влаштовують благодійний концерт на підтримку ЗСУ. А у ЦКМ можна буде подивитись мультфільм на великому екрані. Інформатор зібрав актуальні анонси.

ВИСТАВКА “ШЕВЧЕНКІАНА”

Де: Музей “Заповіту” Т.Г. Шевченка у Переяславі, вул. Шевченка, 8

Коли: з 9 березня до 18 квітня

Ціна: безкоштовно

Музей “Заповіту” Тараса Григоровича Шевченка запрошує відвідати виставку із фондової колекції НІЕЗ “Переяслав”. Більше дізнатись про видатного українського письменника та його творчість ви зможете щодня з 9:00 до 17:00.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “ВОВЧА ВАРТА”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 11 березня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Події мультфільму “Вовча варта” розгортаються в Ірландії в середині XVII століття. У невелике містечко приїжджає Робін, юна дочка мисливця на вовків. Її батько повинен винищити останню зграю вовків, яких люди боялися і вважали демонічними істотами. Робін знайомиться з Меб, дикункою, яка відкриває дівчинці справжній світ вовків-перевертнів, прихований в дрімучих ірландських лісах.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ “ВЕСНА З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ”

Де: Ковалинський БК (Дівичківська ТГ)

Коли: 12 березня, 13:00

Ціна: безкоштовно

Запрошуємо завітати на благодійний концерт “Весна з вірою в перемогу”. Ви зможете цікаво та захопливо провести час і доєднатись до благодійної справи, аби підтримати Збройні сили України.

ВИСТАВКА КАРТИН “ГОРТАЮЧИ СТОРІНКИ ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (мистецька галерея)

Коли: 13 березня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Відвідайте виставку картин Альберта-Лейзера Фельдмана, ізраїльського та українського художника, ізотерапевта та громадського діяча. Також ви зможете побачити авторські ляльки за мотивами творів письменника. Виставка триватиме до 4 квітня.

Нагадаємо, що 8 березня у Переяславі відзначали активних жінок громади та продавали картини для ЗСУ. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору