ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік сітками ловив рибу: у нього конфіскували знаряддя, гумовий човен та 62 карасі

За дві доби переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 та 8 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7 березня, 9:38. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом ночі в лікувальному корпусі госпіталя зламали замок та викрали пожежний рукав. За цим фактом проводять перевірку.

20:17. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця поскаржилась, що буянить її батько, погрожує сокирою. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

21:21. Переяслав. Жінка повідомила, що співмешканець погрожує їй. За цим фактом склали терміново-заборонний припис стосовно чоловіка (Виноситься кривднику уповноваженими підрозділами органів Національної поліції України у разі існування безпосередньої загрози життю чи здоров’ю постраждалої особи з метою негайного припинення домашнього насильства, недопущення його продовження чи повторного вчинення).

8 березня, 14:03. Переяслав. Чоловік повідомив, що йому телефонували шахраї, просили надати інформацію стосовно банківських карт. Він звернувся до поліції для інформування.

20:45. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник розповів, що на нього з ножем кидається мати. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183.

21:10. Переяслав. Поліцейські під час патрулювання виявили чоловіка, який ловив рибу за допомогою сіток. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Провели огляд, вилучили 62 упійманих карасі, 2 риболовні сітки та гумовий човен. Подію задокументували, проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві Переяславі, по одній у Ковалині (Дівичківська ТГ) та Вінинцях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 6 березня на Переяславщині зник чоловік літнього віку, його знайшли в іншому селі. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору