ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік знайшов посеред вулиці самокат, який здають напрокат, та відвіз у гараж до тестя

За добу 11 березня переяславські поліцейські мали 10 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 10 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

20:21. Переяслав. Заявник повідомив, що залишив своє авто відчиненим і пішов до магазину. Коли повернувся, то всередині побачив чоловіка “під дією невідомих препаратів”, він відмовлявся виходити з автівки. Зрештою конфлікт врегулювали мирним шляхом. Від написання заяви та пояснень учасники відмовились.

21:52. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у фірми з прокату викрали самокат Ninebot. Перевіривши локацію, заявник дізнався, що самокат тепер у приватному будинку. Його розшукали та повернули власникові. Як пояснив чоловік, у якого знайшли цей транспорт, він виявив самокат посеред вулиці. Йому стало шкода самокат, який мокне під дощем, тому вирішив відвезти в гараж до тестя. Власники фірми повідомили: якщо станеться крадіжка самокату, то його легко знайдуть за GPS-трекером.

22:55. Переяслав. Поліції повідомили, що біля магазину триває бійка, є один постраждалий. Пізніше по телефону свідок повідомив, що бійки не було, а постраждалий чоловік впав сам та розбив голову об бордюр. Коли поліціянти прибули на місце події, той підтвердив, що тілесні ушкодження отримав з власної необережності.

12 березня, 1:00. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що сусід гучно увімкнув музику та заважає відпочивати. Прибувши на місце події, поліцейські шуму не почули, двері до квартири ніхто не відчинив.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 10 березня на Переяславщині з цеху викрали зварювальний апарат та торцювальний станок. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору