ЖИТТЯ

У Переяславі відзначили День українського добровольця: як це було

У Переяславі відзначили День українського добровольця. Як минули урочистості?

14 березня у другому корпусі Переяславського центру культури та мистецтв відбувся урочистий захід з нагоди Дня українського добровольця. Свято не обійшлось без привітань та нагороджень наших добровольців, музичних та танцювальних номерів. Інформатор розповідає, як це було.

На початку свята присутні виконали гімн України та вшанували пам’ять загиблих Героїв. Захід був присвячений українським добровольцям, тож ними був заповнений весь зал.

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко привітав зі святом та нагородив кращих військовослужбовців військової частини А7303 і добровольців формування Переяславської громади №2 грошовими винагородами та подяками від міської ради “За мужність, відвагу та самовідданість” та з нагоди Дня українського добровольця. Відзначили Катерину Канівець, Євгенія Миколаєнка, Романа Поляруша, солдатів Юрія Аніхієва, Миколу Шмагевського, молодших сержантів Сергія Галицького, Романа Куксу, сержанта Юрія Юрчишина.

До слів привітань приєднались командир військової частини А7303, підполковник Вадим Бондаренко та заступник командира 137-го батальйону територіальної оборони з морально-психологічного забезпечення, лейтенант Валерій Мартишко. Відзначили грамотами військовослужбовців військової частини А7303 “За зразкову військову дисципліну, сумлінне виконання службових обов’язків” майора Анатолія Василинича, лейтенанта Вячеслава Красовського, молодшого лейтенанта Олександра Ткача, молодших сержантів Романа Смотрова, Володимира Махновця, Віктора Савчука, Сергія Жишкіна, солдатів Михайла Богдана, Федора Матвієнка, Валерія Бігера, Володимира Шейгаса, Олексія Портманюка, Антона Дмитренка, сержанта Олександра Цвирку, старших сержантів Руслана Кучера, Ігоря Скопівського, Сергія Приходька та інших.

Також нагородили орденами “За мужність” III ступеня від Президента Володимира Зеленського головного сержанта Валерія Ковальчука, солдатів Юрія Білозерських, Олексія Кондратенка та Василя Боула.

Для присутніх виступили Єлизавета Хандошко, Юлія Ковалівська, Ганна Ляч і Надія Томчук, Дар’я Семенчук, Людмила Мірошніченко, Ярослава Мельник і Анастасія Петрова, Софія Леонова та хореографічний колектив “Вольтаж”.

Нагороджували найкращих

Привітали усіх добровольців

Вручали ордени “За мужність”

Гості свята

Єлизавета Хандошко

Надія Томчук і Ганна Ляч

Лунали патріотичні пісні

Ярослава Мельник і Анастасія Петрова

Хореографічний колектив “Вольтаж”

Міський голова привітав із святом

Нагадаємо, що у Переяславі Альберт-Лейзер Фельдман представив свої картини, присвячені Шолом-Алейхему. Детальніше читайте тут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору