ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка виявила під своєю квартирою купу фекалій: запідозрила сусідку

За добу 14 березня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:00. Переяслав. Поліції повідомили, що на території лікарні авто ВАЗ-2105 пошкодило трубу водостоку. За цим фактом врешті відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

9:01. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що під квартирою виявила купу фекалій. Зазначила, що підозрює сусідку. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

9:30. Переяслав. Працівниця ринку виявила, що протягом ночі хтось пошкодив замки в її торговому контейнері, а саме залив їх суперклеєм. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

10:29. Переяслав. Поліцейські зупинили легковий автомобіль, під час поверхневої перевірки виявили у водія згорток з речовиною, зовні схожою на амфетамін. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

14:42. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявник повідомив поліції, що у 2021 році позичив знайомому 1500 гривень, але той до цього часу їх не повернув. За цим фактом наразі проводять перевірку.

19:07. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилась, що її чоловік забрав з будинку телевізор та поїхав у невідомому напрямку. За цим фактом проводять перевірку.

19:53. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що до її сусіда в сарай проникли двоє невідомих чоловіків та жінка. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що на Бориспільщині знайшли труп чоловіка зі зв’язаними руками та ногами, зловмисників затримали. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору